Hvězdy pod hvězdami

Hvězdy pod hvězdami 4.38/5 (8)

Kultura Rozhovory Středočeský kraj Události

Dne 10. srpna se rozezvučela hudba z českých i zahraničních filmů, tato hudba se linula z KD v obci Komárov ze Středočeského kraje, při kulturní akci která se nazývala Hvězdy pod hvězdami. Kvůli obavám z nepříznivého počasí byla scéna přestěhována právě do místního KD. Původně byl koncert plánován na náměstí oné obce Komárov a to přímo pod noční oblohou. Škoda.

KD v Komárově se zaplnil během několika minut a bylo vyprodáno. Místní se oblékly do svátečních šatů a vyrazili na koncert. I nás jako redakci táhla zvědavost na tuhle kulturní událost ve středočeském kraji se podívat. Tato událost dle organizátora Marka Šmieda je pravidelnou akcí v Komárově. Právě organizátor je do této akce tak zapálený, že mezi písničkami se prolínal jeho velmi povedený humor, který upoutal mnoho diváků a způsobil příjemnou atmosféru v sále. Marek provázel jako moderátor celý večer společně s krásnou moderátorkou Markétou Pruskovou.

Na této události jste mohli zaslechnout krásné písničky z mnoha filmů, ať ze zahraničního nebo českého repertoáru. Vidět zde byl zvučný Bohuš Matuš, Radka Fišarová, Monika Sommerová, Jakub Hübner a Leona Gyöngyösi. Místní sólisté se zde střídali s písničkami, jako byla písně z Titaniku, Sestra v akci, Rebelové, Noc na Karlštejně a mnoho dalších.

Jako obvykle nezklamal ani jeden ze sólistů. Nejvíce však nás mrazilo z vystoupení Leony a Radky, které předvedli parádní kousky známých písniček. Doslova nám se zvedly chlupy po celém těle. Musíme však poděkovat, že existují pořadatelé, jako je Marek, který i v menších obcích jako je právě Komárov, dokáže udělat krásný koncert plných zážitků. Moc se už těšíme na další akci zde v Komárově, nicméně budeme doufat, že příští koncert si užijeme přímo pod hvězdami, jak bylo původně plánováno.

Pavel Kučera

 

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *