Záhady 2. světové války – 5. díl Poklad nacistů 4.52/5 (27)

Záhady Ze světa

Už dávno se ví, že Hitler za své vlády shromažďoval stovky uměleckých děl. Tyto sbírky tvořily hromady několik metrů vysoké, které v té době hlídala nacistická armáda, než je přepravila na místo nám neznámé. Hitler měl záměr vytvořit z těchto sbírek vlastní museum. Většina těchto uměleckých děl byla zničena, když nacisti začali prohrávat válku, ale veliká část se nikdy nenašla…..

V záznamech se píše, že krom uměleckých děl se skládá sbírka z 300 tun zlata a její součástí byla i Jantarová komnata

Záhady 2. světové války – 2.díl Osmý div světa

Píše se rok 2015, když přišli dva lovci pokladů s objevem, že nedaleko polského Walbryzychu našli pomocí svého podzemního radaru vlak nacistů. V okolí tohoto vlaku se nacházela i nacistická základna. Proto je možné že okolí je zaminované, aby se k vlaku nikdo nedostal. Před začátkem výkopu polská armáda musí zahájit průzkum místního terénu speciální technikou. Má se začít kopat už v letošním roce.

Již si nedokážeme představit, jak velká sbírka to byla, nicméně víme, že byla obrovská. Budeme pevně věřit, že tato záhada bude brzy vyřešena. Co si myslíte Vy? Najde se poklad nacistů a nebo je to opět jen slepá ulička hledačů pokladů? Pište do komentářů.

Ilustrační foto

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *