Jarda Gump, aneb Jarda Kovář se začíná vymlouvat 2/5 (4)

Celá ČR Zajímavosti

23.září jsme publikovali článek o Youtuberovi z Plzně jménem Karpe, který nás upozornil na podivné jednání pana Kováře, který prostřednictvím svých kanálů na Youtube vybírá na nadaci Pomocné tlapky finanční obnosy. Jenže tato nadace nikdy peníze od Jaroslava Kováře nedostala, zatímco sám inkasoval již několik desítek tisíc korun českých. Sama nadace Pomocné tlapky, která se zabývá výcvikem asistenčních psů pro tělesně postižené, se k tomu vyjádřila: „Veřejně se distancujeme od jakékoliv spolupráce s panem Jaroslavem Kovářem, který se prezentuje jako sponzor naší organizace. Pan Kovář nikdy neposkytl naší organizaci žádný sponzorský dar.“

Od zveřejnění prohlášení organizace Pomocných tlapek se pan Kovář vyjádřil: „Prohlašuji, že situace vznikla na základě špatné komunikace a věřím, že se vše vyjasní a uvede na vše na správnou míru.“ A od této doby se pan Kovář vyhýbá jakýmkoliv našim doplňujícím dotazům.

Je zajímavé, že pan Kovář vše zastřešuje vlastní společností , nad níž je v dnešní době vyhlášeno několik exekucí, a na místě sídla se již delší dobu tato společnost nevyskytuje.

Vrátíme se k pochodu Jarda Gump, ke kterému veřejně na svém kanále pan Kovář prohlašuje, že projde celou Českou republiku od Aše až po Zlín s cílem, aby vytěžil další možné sponzorské příspěvky pro organizaci Pomocné tlapky. Proto Plzeňský Youtuber Karpe, udělal tuhle zajímavou reportáž o pochodu Jarda Gump, abyste si obrázek o tomto projektu udělali sami.

Ano hádáte správně, od chvíle zveřejnění tohoto videa se pan Kovář rozhodl zatím Jarda Gump neabsolvovat a odložil jej na dobu neurčitou. Takže zůstává otázkou, zda to opravdu byl jen nepovedený kousek nebo past na důvěřivé.

Podle našich informací je podáno trestní oznámení na pana Kováře. Nadále se tedy budeme tímto případem zabývat. Už nyní se můžete těšit na další naše reportáže.

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *