Nakladatelství Pallas Victoria uspořádalo autogramiádu 3.5/5 (2)

Kultura Moravskoslezský kraj

Frýdek -Místek Ve velkém a krásném knihkupectví Kapitola ve Frýdku-Místku proběhly společně první křest a autogramiáda Nakladatelství Pallas Victoria, které je součástí holdingové společnosti Pallas Victoria, s.r.o.,

V tomto velmi tvůrčím prostředí proběhl dokonce trojí křest. Této cti se dostalo dvěma knižním dílům autorky Victoria Kanakaredes a knize začínající a talentované autorky Lydia Strong. Role kmotra všech tří knih, se ujal majitel knihkupectví Kapitola, Jan Becher.

Knihy Ve stínu slunce, Průvodce světem záhad, duchovna a magie a Na krev, byly symbolicky jeho rukou pokřtěny šampaňským. Ze srdce jim především popřál prodejnost u čtenářů, ale zvláště to, aby se jim líbily.

Autogramiády a křtu se zúčastnili čtenáři, kteří se tak mohli osobně setkat s oběma autorkami a jednatelem Pallas Victoria, s.r.o., panem Kučerou. Mimo knih obou autorek, v případě paní Kanakaredes i jejich již dříve vyšlých knižních titulů, si hosté a čtenáři mohli také se všemi popovídat. A to nejen o již zmiňovaných knižních titulech, ale také o tom, odkud pro psaní autorky berou své inspirace, co je vedlo k tomu stát se spisovatelkami, atd.. Jednatel Pallas Victoria, také otevřeně promluvil o tom, co ho vedlo k založení jeho nakladatelství.

Ač se celá autogramiáda nesla v duchu přátelském i vážném, smích rozhodně nebyl opomenutým „hostem“. Právě naopak. Chvíle vážného vyprávění a povídání, mnohokrát obě autorky okořenily humorem. Vše tak probíhalo přesně tak, jak obě dámy a pan jednatel doufali. Závěrem knihy mizely v rukou čtenářů rychlostí blesku, spolu s věnováními a podpisy jejich tvůrkyní.

A co tedy zbývá dodat? Velké poděkování knihkupectví Kapitola, které – na rozdíl od většiny knihkupectví – nepřijímá knihy pouze přes distributory, ale oproti běžnému dodacímu listu přímo od nakladatelství samotného. Za což patří rovněž velké poděkování panu majiteli Janu Becherovi. Samotné Nakladatelství Pallas Victoria, jeho jednatel i obě autorky, velmi děkují svým věrným i novým čtenářům.

(msn)

foto: Pallas Victoria

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *