Nový klip zpěvačky Magdaleny Urbanové „Kouzlo vánoc“ říká jak by to být nemělo 4.18/5 (11)

Celá ČR Kultura Rozhovory

Kouzlo vánoc, je nový video klip zpěvačky Magdaleny Urbanové. Ukazuje jak malé dítě se snaží udržet svou atmosféru Vánoc a také předkládá situaci v rodině a jak mohou nevyřešené problémy a uražená ješitnost zkazit to nejhezčí, co máme. Pohodu domova a lásku. Vánoce byly a jsou svátky klidu a míru, kdy se má člověk ohlédnout, vroucněji obejmout své blízké a uvědomit si, jak je vlastně šťastný, když má domov a v něm někoho, kdo ho miluje a kdo jej s ním sdílí.

Tento klip, který s neznámých důvodů byl odmítnut třeba hudebním kanálem Óčko, budí zamyšlení nad přístupem řady dospělých k rodině.

Jeho hlavní protagonistka a autorka Magdaléna Urbanová je absolventkou Pražské konzervatoře. Na růstu této umělkyně se podílely profesorky Jaroslava Bernardová, Lída Nopová a Naďa Wepperová. Magdalena Urbanová se už při studiích podílela na českém muzikálu Kladivo na čarodějnice a později i na muzikálu Bídníci v Goja Music Hall na Výstavišti. Také devět let působí jako jedna ze sólistek Orchestru Karla Vlacha a je vokalistkou Marie Rottrové. V současné době si píše své autorské písně, z nichž jedna je i Kouzlo vánoc

foto: Google.com

(msn)

 

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *