Připravují němečtí politici možnost manipulace s výsledky voleb? 3/5 (4)

Události Ze světa

Berlin – Současní němečtí čelní představitelé se obávají ruské manipulace s výsledky voleb v příštím roce. Klesající obliba Angely Merkelové je prý zapříčiněna právě zásahy ruských zpravodajských služeb, koordinovaných kyberútoků a vytváření falešných tiskových zpráv v médiích, které mají za úkol destabilizovat německou společnost.

„Tyto falešné zprávy jsou obrovským ohrožení demokracie a je to vměšování Ruska do našich záležitostí. Zpravodajské služby by měly analyzovat útoky, aby bylo zřejmé, odkud pocházejí a jaké cíle mají,“ řekl podle Die Welt představitel vládní CDU Michael Grosse -Brömer.

Ani na vteřinu vládním politikům nepřišlo na mysl, že klesající popularita německé kancléřky může být zaviněná její překotnou a nezodpovědnou uprchlickou politikou, která otevřela dveře do samého srdce Evropy nejen lidem potřebným, ale i náboženským fanatikům a ekonomickým imigrantům.

Jak je vidět, nejen naši vrcholní politici žijí v jiné realitě a obyčejných lidí se už na nic neptají.

Objevují se názory, že současná německá garnitura se takto připravuje k možnosti napadnout a anulovat výsledky voleb, pokud dopadnou s pro ně nepřijatelným výsledkem.

Je všeobecně známé, že zvolení Donalda Trumpa příštím prezidentem USA byl podnět ke zvýšení aktivity politických stran a hnutí, které mají za cíl změnit současnou politiku EU.

(msn)

foto: internet

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *