V teplické Olympii proběhl festival módy 4.67/5 (3)

Celá ČR Ústecký kraj

Pro příznivce a milovníky módních trendů v oděvnictví byla určena dnešní akce na prodejně Reserved v obchodním centru Olympia v severočeských Teplicích. My jsme tuto akci navštívili s objektivem fotoaparátu.

„Toto je naše největší akce, jakou zde máme. Pořádáme je dvakrát do roka, vždy na jaře a na podzim. Dnes jsou to jarní nákupy, kdy máme dvacet pět procent slevy na novou kolekci oblečení,“ říká na úvod  manažer prodejny Vladislav Bartoš.

Hned u vstupu do prodejny vítají návštěvníky půvabné hostesky, které sdělují příchozím, že součástí akce jsou i soutěže. O tom informuje i DJ, který se stará o doprovodný hudební program. Příchozí mohou si vyzkoušet či zakoupit nejen oblečení, které se jim líbí, či by jím chtěli někoho podarovat, ale i kosmetiku, či si dopřát malé občerstvení. O samotné zákazníky pak pečovaly krásné a usměvavé prodavačky a stylistky, které své pracoviště opravdu připravily.

„Já jsem nadšená,“ říká paní Hadrabová a hrdě si nese tašku s nákupem. „Ráda si sem zajdu, když mám peníze. Jsou tu moc pěkné kousky,“ dodává s úsměvem na rozloučenou.

„Tyto akce jsou u zákazníků velice oblíbené. Jako ceny do soutěží jsou hodnotné dárky od sponzorů, takže lidé mohou vyhrát opravdu hezké věci,“ sděluje pan Bartoš na závěr.

Sám věří, že dnes přijde aspoň 1500 lidí a jak se zdá od počátku, možná se jeho očekávání i naplní.

(msn)

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *