Blíží se finanční problém velkého rozsahu? 4.95/5 (21)

Celá ČR Nezařazené Události

Už od roku 2008 se stále mluví o krizi. Lidé ale kolikrát nevědí, co krize vlastně je. Nechápou, co to má společného s nimi. Jen vidí, že se hromadně propouští a zdražuje. Vidí, že peněz ubývá a dávají vinu zaměstnavatelům a vládě. Ve skutečnosti se s tím dá pracovat a to v různých rovinách. Mnozí odmítají rady dobrých finančních poradců, anebo je doslova odsuzují a považují za podvodníky, kteří se takto chtějí obohatit. Jste  to ale právě VY, kteří mohou změnit svoji budoucnost.

Proč mluvíme o tom, že Evropa je stále v krizi. Poukážeme zde na několik faktů ve světě.

Zde krásně pan Prof. Ing. Oldřich Rejnuš vysvětluje zásadní problémy EU a naší budoucnosti s EU. Ve zkratce pokud se něco zásadního nezmění, tak jsem v háji. Přijde vláda, která bude nucena vyhlásit měnovou reformu nebo hyperinflaci a co bude dál? Doplatí na to obyčejní lidé. Například obyčejný člověk splatí kus dluhů tohoto státu ze svých celoživotních úspor, kvůli nesmyslným nařízením z EU. Dáme příklad: Člověk bude mít 1.000.000,– Kč uspořených v bance, nebo z dědictví. Přijde například hyperinflace jako v devadesátých letech, která potkala ČR, kdy dosahovala až 80%.  Otázka je kolik Vám zbude? Ano 200.000,– Kč. To je ta lepší varianta. Svět zažil mnoho hyperinflací, jako bylo například v Polsku 1989 -1990, Rusku 1992 kde byla hyperinflace dokonce 2500%, Venezuele 2017 (1700%). Bylo jich spousta a historie se opakuje.

Jakou svoji budoucnost chcete? Být na mizině anebo chránit své bohatství proti parazitům jako je vláda a EU? Pokud to druhé, hledejte způsoby jak ochránit svůj majetek. Je tu ještě spousta anonymních možností, které nepodléhají registrům EU, ČNB nebo státu. Vezměme to i z pohledu možností, co se s nimi děje v době krize, v hyperinflaci a jakou mají následnou budoucnost. Už jste zvědaví na možnosti? Jsou to komodity, jako je zlato, stříbro, diamanty, vzácné obrazy, historické vozidla a jiné. Ano je to tak, jedna z mála možností jak uchovat peníze proti inflaci. Někdo by mohl oponovat. Jsou tu nemovitosti. Ano jsou. Ale v situaci krize nemovitosti a pozemky klesají na ceně a mohou klesnout o několik desítek procent. V roce 2008 klesly nemovitosti i o 60%. Koupíte si byt za dva miliony a prodáte ho za 800.000,– Kč. Co Vy na to? Přijde vláda, která změní zákony a bude chtít zabavovat majetky občanů. Už v historii se to stalo. Podívejme se i z jiného pohledu, nemovitosti jsou registrované a kde kdo zjistí, komu patří. Takže anonymní nejsou a jistota, že Vám zůstanou už vůbec ne, jelikož i dnes lze pomocí vykonstruovaných exekucí zabavovat majetky. 

Vraťme se do historie, proč lidé za druhé světové války schovávali majetek ve zlatě, stříbře a v jiných předmětech? Proč židé měli krámky s těmito předměty a zastavárny? Proč? Mohli tyto věci kdykoliv odvézt a kamkoliv. Dům si nevezmete – opustíte ho v krizi nebo ve válce, pozemek neodkopete a ani nezakopete. Peníze si vezmete, ale jak dlouho budou mít ještě hodnotu? Jak dlouho euro bude mít na trhu hodnotu? Kolik tu vlastně je let? Zlato? To mělo hodnotu i ve starověkém Egyptě, v té době neznali ani dolar. Proč za války obchodovala USA s Evropou pouze ve zlatě a stříbře? Odpověď je jistota. V této jistotě, ale nehledejte zisky, nýbrž uchovatele hodnoty, což splňuje zlato a stříbro.

Pokud se rozhodnete nakupovat drahé kovy nebo jiné komodity, tak si pečlivě prostudujte výhody a nevýhody, jejich likviditu (rychlost směny za peníz) a jiné. Nebo se poraďte s profesionály v této oblasti. V závěru tkví jedno zamyšlení. Chcete mít jistotu? Pokud ano, můžete kontaktovat naší redakci anebo přímo spolehlivé poradce ve světě financí. Ve zlatě a stříbře doporučujeme společnosti, která se zabývá jedině v obchodě drahých kovů, ti mají z pravidla nižší ceny a větší kvalitu a také likviditu, která dosahuje rychleji směnitelné za měnu daného státu než banky. Nedoporučujeme nákup přes internet, jelikož nevíte do poslední chvíle, co Vám přijde nebo nepřijde. Doporučení na obchodní společnost vám zašleme emailem. Pište na Info@pallasvictoria.com.

(Pavel Kučera)

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *