Zamyšlení nad debilitou doby: Máte rádi mayovky? Hráli jste si na indiány? Tak se tím nechlubte, jelikož jste rasisti.

Zamyšlení nad debilitou doby: Máte rádi mayovky? Hráli jste si na indiány? Tak se tím nechlubte, jelikož jste rasisti. 4.8/5 (5)

Události

Ideologicko – kulturní válka Západu proti klasickým hodnotám opět vyhrála další bitvu. Ani nevím kdy to bylo, že jsem se probudil do světa, který mi připomíná spíše Star Trek než realitu. Ale možná jsem někde přebral rumu a z tohoto strašlivého snu se probudím. I když asi ne, jelikož takové představy, kdy se nám pod oknem promenádují mnohopohlavní bytosti, kluk je oblečen v sukních a na nohách má boty na podpatku, vládní ministryně má takřka orgasmus blaha ze smrti zavražděné holky civilistky a to prosím jen proto, že ta holka měla ideologicky nesprávného otce, ideologicky nesprávný názor a dokonce i ideologicky nesprávnou národnost, cizinci z jiných kontinentů nám tu mohou znásilňovat a zabíjet děti a jsou při tom pod státní ochranou (jak jinak si vysvětlit pouze symbolický trest který mu byl soudem udělen) a já bych se měl stydět za to, že jsem heterosexuální muž bílé pleti, konzervativních názorů a dokonce věřící. To nebyl rum, to muselo být LSD.
Patřím ještě k těm dinosaurům, jehož dětství a dospívání neformovaly bezpáteřní a bezcharakterní mediální hvězdy, které na sebe upozorňují bulvární tisk svými skandály. Naše vzory byly muži bez bázně a hany, jako třeba tři mušketýři, Ivanhoe, Rychlé Šípy, hrdinové od Tobruku, RAF, Vinnetou a Old Shatterhand. A o ty poslední dva teď půjde.
Už delší dobu vidíme jak v rámci politické hyperkorektnosti dáváme prostor různým často duševně narušeným individuím sdružujících se v neziskových organizacích. A tito duševní mrzáci tak mají možnost škodit a ničit to, co nenávidí. Nikdy se mi nepodařilo proniknout do jejich způsobu myšlení, tak nevím co se jim tak strašlivého stalo, že nenávidí všechno a všechny. Jednu věc umí velmi dobře a to řvát, řvát, řvát. Bez argumentů, jen plivou sliny jedu a nenávisti kterou často ani neskrývají, přestože z ní obviňují všechny okolo. Nevím čím to je, ale dokázali na svou stranu strhnout spoustu mladých lidí, studentů a nakonec i politiků. Nechce se mi věřit, že ti všichni nevědí, co je to za lidi, ale přesto jim dávají prostor a umožňují jim prosazovat své zvrácenosti.
Díky řevu těchto individuí jsou dnes velcí muži historie srovnáváni s nacisty, nebo dokonce jsou nacisty nazývání, přestože když žili, nebyl nacismus ani v prvoplánu. Ať už to jsou dnes již dávno mrtví vědci, velcí politici, umělci, objevitelé. Nazvat nacistou Isaacka Newtona, nebo Krištofa Kolumba by bylo úsměvné a v rozumně smýšlející společnosti by to bylo na doporučení k návštěvě MUDr. Chocholouška. Jenže ono to úsměvné není, jelikož se tím současná společnost řídí a tyto velikány dějin uklízí na stejné smetiště kam patří například Lenin, Hitler, Pop-pot a další jim podobní magoři. Tak bouráme sochy již zmíněného Kolumba, přepisujeme historii, za jediného politika, který nikdy nelezl Hitlerovi do zadku – lorda Winstona Chrurchila se dnes britští studenti stydí a i u nás sochu jednoho z největších vládců a politiků císaře Karla IV aspoň postříkali barvou. Na víc si zatím nedovolili. Zatím.
Šílenci určující tento trend vědí moc dobře, že ideologicky nesprávné morální vzory jim změnu světa na planetu bláznů rozhodně neusnadní. A tak po vzoru Německa třicátých let, Velké Číny na konci šedesátých let i současný Západ přistoupil ke kulturní revoluci. Nejprve se začaly v USA stahovat ideologicky závadné filmy a knihy. To následně přišlo do Evropy. Z veřejného prostoru byly odstraňovány ideologicky závadné osoby. To následně přišlo i do Evropy. A tak třeba Harry Potter dnes plive na svou tvůrkyni Joanne Rowling jen kvůli jejímu naprosto rozumnému názoru, že na světě jsou jen dvě pohlaví a to ženy a muži.
Z důvodů ideologické závadnosti jsou dnes zakazovány nové knížky o mladém Vinnetouovi. V Německu nedávno přišel do kin film Mladý náčelník Vinnetou. Zároveň nakladatelství Ravensburger Verlag k němu vydalo dvě dětské knížky, puzzle a album samolepek. A neomarxisti z hnutí Woke rozpoutali bouři nenávisti. Údajně proto, že je to rasistická kniha oslavující genocidu Indiánů. Co na tom, že tyto příběhy jsou právě o glorifikaci Indiánů, jejich života a ve spojení se slušnými lidmi o boji proti lži, podlosti, nepoctivosti a zlu (no, možná v tom je zakopaný pes, jelikož lež, nepoctivost a podlost jsou atributy neomarxistů). Tak nakladatelství knihy a vše co se s nimi souviselo s překotnými omluvami stáhlo.
Na tyto příběhy neolevice útočila již dříve. Řada západních novinářů útočila na Pierra Brice slovy, že je urážkou když Indiána hraje francouzský šlechtic. Takže je jen otázka času, kdy bude zakázáno celé dílo Karla Maye. Proč ho zakázat? Inu záminek je mnoho. Tak třeba příběhy Kary ben Nemsího (výlety Old Shaterhanda od Indiánů na Střední Východ) přeci ukazují některé muslimy jako prohnané neřády. V jeho amerických příbězích zase nejeden lump není běloch ale Indián. A když by se nic jiného nenašlo, tak Karla Maye rád četl Adolf Hitler.
V Německém Hamburku od roku 2019 děti mají hru na Indiány zakázanou, zrovna tak nošení karnevalových kostýmů s indiánskými prvky, protože je to rasismus a je to spojeno s vyhlazováním Indiánů. Tehdy to ještě i kritizovali někteří vládní poslanci. Dovolím si citovat jednoho z nich
„Je naprosto absurdní zakazovat dětem, aby se na karneval přestrojili za indiány. Přijde nyní na index také Vinnetou?,“ uvedl poslanec opoziční liberální FDP Grigorios Aggelidis. Jak prorocká jeho slova byla. Trvalo to jen necelé čtyři roky.
Nechci předjímat, ale co se zakáže v Německu, a jelikož jsme německý ocas, tak to se brzy zakáže i u nás. A protože je dnes i převlékání za Indiána bráno u těchto nátlakových skupin jako rasismus, tak doufám, že nás co máme rádi western a občas se za ty Indiány i převlékneme, nebudou nechat vyhazovat z práce, či posílat do vězení nebo převýchovných táborů. Tyhle praktiky tu už totiž byly. Stejně potají doufám, že jsem jen šel na nějaký blbý mejdan, kde mi někdo dal LSD do pití a já jen trpím halucinacemi, ze kterých se probudím a svět bude zase super místo k žití, kde magor je v léčebně pro duševně choré a neurčuje mi co smím a co ne.

(msn)
Foto: Miroslav Neumaier – Pallas press

Ohodnoťte, prosím, tento článek

1 thought on “Zamyšlení nad debilitou doby: Máte rádi mayovky? Hráli jste si na indiány? Tak se tím nechlubte, jelikož jste rasisti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *