Pozvánka na výstavu obrazů paní Zuzany Bín Novotné

Pozvánka na výstavu obrazů paní Zuzany Bín Novotné 4.83/5 (6)

Kultura Události

Malířka Zuzana Bín Novotná koketovala s krásnem a uměním celý život. Ovšem až zhoršení zdravotního stavu, které jí zamezilo sportovat, ji přimělo se více věnovat štětci a barvám. Její tvorba je zaměřena člověka a jeho mysl jelikož sama autorka je duchovně založená.

Obrazy této zajímavé ženy se dají nalézt hlavně v soukromých sbírkách, ale i na různých výstavách po celé republice, z nich jedna bude teď v botanické zahradě v Teplicích.

Já když dělám nějaký obraz, tak je to to nejdůležitější co právě dělám a dám do toho všechno. Odezva je pak taková, prý moje obrazy dokážou i změnit náladu a i odpovídat. Možná je to i tím, že do toho obrazu dám i duši,“ říká paní Novotná o své tvorbě.

Pozvánka na výstavu obrazů paní Zuzany Bín NovotnéZa největší úspěch považuje to, že se obrazy líbí jejímu synovi, který na ně prý balí děvčata. Což kvitovala úsměvem, jelikož úspěch se prý nedá měřit penězi, uznáním, sledovaností. Prostě vším, co se za měřítka úspěchu vlastně považuje.

Malování hodně souvisí s duchovnem, jelikož každý obraz má svou energii a koho si ten obraz vybere, nebo kdo se napojí na jeho energii, tak ten se stane jeho majitelem,“ dodávám paní Zuzana na závěr.

A my tuto výstavu v botanické zahradě v Teplicích vřele doporučujeme a to nejen kvůli krásným a zajímavým dílům, ale i kvůli prostředí.

Text a foto Miroslav Neumaier – Pallas press

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *