Máte rádi zdraví styl? Tak byste měli zbystřit.

Máte rádi zdraví styl? Tak byste měli zbystřit. 5/5 (2)

Události

Už jste slyšeli něco i Ringaně? Ne? Tak vám něco o ní povíme.

Jedná se o společnost zaměřující na zdraví styl, značka pochází z Rakouska. Tato společnost byla založena už v roce 1996 a v České republice je to novinkou. Zakladatelé jsou Andreas Wilfinger a Ulla Wannemacher. Nabízí mnoho produktů, každý si určitě vybere. Může to být další alternativou pro lidi, kterým nevyhovují jiné známe kvalitní značky v tomto oboru. To by mohlo být tak krátce řečeno o této značce. A pojďte se přesvědčit o kvalitě z Rakouska.

Dnes se podíváme na dětskou kosmetiku. Je vyráběna z přírodních látek, které prospívá miminkům s citlivou pokožku.

FRESH baby bum foam – ekologická alternativa k vlhčeným ubrouskům! Inovativní FRESH baby bum pěna jemně a důkladně čistí citlivou dětskou pokožku v oblasti plen. Aktivní složky zklidňující pokožku, jako je výtažek z vilínu a výtažek z bavlny, účinně pečují o jemnou pokožku.

FRESH baby bum cream spolehlivě chrání citlivou dětskou pokožku v oblasti plen: pečuje o podrážděnou a zarudlou pokožku a předchází opruzeninám. Zklidňující plenkový krém posiluje kožní bariéru a vytváří na pokožce prodyšný ochranný film z přírodních, kvalitních rostlinných olejů. FRESH baby bum cream lze použít k prevenci plenkové vyrážky po každé výměně plenky.

FRESH dětský olej byl speciálně vyvinut tak, aby vyhovoval potřebám citlivé dětské pokožky. To může snadno vyschnout a má tendenci postrádat vlhkost. FRESH dětský olej slouží jako multifunkční pečující a masážní olej a má hydratační a vyživující účinek. Pečuje o suchou pokožku, posiluje kožní bariéru a lze jej použít pro každodenní péči o pleť, dětskou masáž i jako jemné čištění.

Jemné čištění od hlavy až k patě bez slz? Žádný problém s mytím dětského těla a vlásků FRESH. Tento mycí gel čistí něžnou dětskou pokožku a první vlásky pomocí zvláště jemných povrchově aktivních látek. FRESH dětský mycí přípravek na tělo a vlásky hýčká pokožku vašich blízkých vyživujícími a hydratačními aktivními složkami a chrání ji před vysoušením. Výživné oleje usnadňují rozčesávání vlasů.

To je asi vše, co byste měli vědět o výrobcích pro vaše miminka od Rakouské Ringany. Pokud Vás jejich nabídka zaujala, pak se můžete obrátit na zástupce od Ringany zde v odkazu.

Věřte budete spokojeni.

foto: Šárka Císařová

https://sarkacisarova.ringana.com

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *