Kam vyrazit za klidem a luxusem?

Kam vyrazit za klidem a luxusem? 5/5 (7)

Celá ČR Cestování Recenze Události Ze světa

Commodore Elite Suites & Spa je ta odpověď.

Náš tip pro čtenáře, co chtějí utéct od dětí, zažít luxus, gastronomický třesk, pocit štěstí, a to vše za slušnou cenu. V následujícím videu, uvidíte krátký sestřih našich zážitků v tomto pětihvězdičkovém hotelu 18+ v Turecku. Ano slyšíte to dobře, jedná se o hotel pouze pro dospělé a děti tu nenajdete. Ideální pro ty, co chtějí zažít dovolenou pouze ve dvou, zažívat romantické večeře, večery plné zábavy bez starostí a stálého dozoru nad svými ratolestmi. TAK UTEČTE PRÁVĚ SEM!!!

Co lze zde najít. Při prvním dojmu ve vstupu do centrální haly, kde se nachází recepce, může být rozporuplný. Není to kvůli tomu, že hotel je na první pohled ošklivý nebo nějak frustrující, ale působí staře. Ale nebojte se, je to jen první dojem a dál se už nemusíte ničeho bát. Pokoje jsou krásné, prostorné a moderní. Rozhodně i až překvapivě vybavené. Najdete tu i PlayStation 3, který si můžete zprovoznit za malý poplatek na recepci. Dále tu máte svůj vlastní kávovar a nejedná se o nějakou ledajakou rychlovarnou konev, ale opravdový kávovar s několika druhů kávy. Vybaveností koupelny je i malý zubní kartáček, který jsme zatím snad doposud v žádném hotelu neměli a mnoho dalšího. Nechte se tedy překvapit, pokud se rozhodnete pro cestu přímo na tento hotel, co právě tento hotel dále pro Vás skrývá.

Pěti hvězdičkový hotel Commodore rozhodně nezklame ani vybaveností kolem hotelu a ani kolem venkovních bazénů. Máte tu rozhodně velký nadstandard i ohledně občerstvení a neustále zásobované lednice čtyřmi druhy nealkoholických nápojů. Zábavu si lze zde také zařídit formou, knihy ať na lehátku, houpačce nebo i bazénku k tomu přizpůsobeném. Dále mini golfem a velkou skluzavkou těsně vedle Oázy klidu. Dále samozřejmostí je wellness, vnitřní bazén, fitko a jiných zákoutí odpočinku. Velké plus tohoto hotelu je i všude přítomné WIFI, díky níž neztratíte kontakt s domovem anebo streamovacích programů pro odpočinkový večer s oblíbeným pořadem nebo filmem, ale pokud po tomhle zrovna neprahnete, tak si vypněte mobil a máte klid.

Rozhodně, na co nemůžeme zapomenout je luxusní stravování. Luxusní jídlo, tematické jídlo a všude mraky jídel, který nestihnete všechny ochutnat.

V okolí hotelu mnoho možností procházek i nákupů. Jeden z výletů můžete objevit ve videu zde:

, kam jsme vyrazili do historického městečka SIDE. Rozhodně doporučujeme, nepotřebujete nic, jen si objednat TAXI a vyrazit. Ceny jsou všude příznivé a lidé jsou zde milý. Takže se nemusíte obávat se vzdálit od hotelu bez delegáta.

Celkový dojem z tohoto hotelu je naprosto skvělý a všem, ti kteří chtějí vyrazit do poklidu bez dětí, vřele doporučujeme. Ohodnocení je 10 z 10.

foto a video: Pavel Kučera

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *