Liberečtí uctili české olympijské veterány 1/5 (1)

Liberecký kraj Události

Liberecký kraj – Jak je již tradice, uskutečnilo se v Jablonci nad Nisou předvánoční setkání bývalých olympioniků a sportovní reprezentantů které pro ně připravil Český klub olympioniků – region severní Čechy a Nadační fond severočeských olympioniků. Pozdravit lyžaře, sáňkaře, gymnastku, atletku, ale i trenéry či lékařky olympijského týmu a pohovořit s někdejšími sportovními hvězdami, přišel i hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Setkání se tradičně nese v přátelském duchu a kromě toho, že se setkávají dlouholetí přátelé, také přítomní gratulují jubilantům právě končícího roku. A rozhodně jim je k čemu přát, neboť všichni z účastníků již překročili šedesátku a někteří se dokonce blíží stovce.

„I když všichni tito jubilanti mají vrcholovou sportovní dráhu již za sebou, sportovní duch jim zůstává a všichni jsou velkými vzory pro současnou mladou generaci. Popřát jim do dalších let mohu především pevné zdraví a hodně radosti, kterou rozdávají svým dětem i vnoučatům,“ řekl na adresu přítomných hejtman Martin Půta.

Spolu s ním se s jubilanty setkal i jablonecký primátor Petr Beitl, či Věra Mužíčková, starostka Plavů nebo Marek Hotovec ze Smržovky. Přítomné pobavil také svým vystoupením kouzelník Magic Alex.

(msn)

foto: Liberecký kraj

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *