Islamisté a obhájci terorismu budou v americké armádě provádět ideologické čistky

Islamisté a obhájci terorismu budou v americké armádě provádět ideologické čistky 5/5 (3)

Události Ze světa

Bidenova administrativa se rozhodla zničit armádu a to tím, že ji vydá do rukou islamistů. Lze si jen těžko s klidným srdce a hlavou domýšlet, co se stane, když se muslimští šílenci zmocní jedné z nejsilnějších armád světa.

Před deseti lety pákistánská právnička Hina Shamsi trvale žijící v USA, bojovala jménem Nadace Svaté země, jejíž vůdci byli usvědčeni z poskytování materiální podpory Hamásu za islámské teroristy vězněné na Guantanámu. V současné době, je tato žena vedoucím projektu národní bezpečnosti ACLU.

Nové marxistické administrativě v USA se povedl husarský kousek. Zastánkyně islámských masových vrahů má nyní novou práci: Očistit US Army od příznivců starých demokratických hodnot.

Není však sama. Bidenova administrativa se na tuto čistku vybírá i další podobné lidi. Například Faizu Patel, další pakistánskou imigrantku , která je spoluautorem článku argumentujícího proti označení Muslimského bratrstva za zahraniční teroristickou organizaci. V článku píše, že „Muslimské bratrstvo je náboženská organizace, politická strana a poskytovatel sociálních služeb“ a že „se před desítkami let vzdalo násilí“. Na Muslimské bratrstvo měl své vazby i Barrack Obama.

Džihádisté celého světa mohou slavit.

Ovšem Faiza Patel nezůstala jen u těchto tvrzení. V dalším svém článku totiž napsala, že zákony proti šaríi jsou islamofobní.

Patel pracovala pro mezinárodní organizace v Evropě, včetně Mezinárodního trestního tribunálu, a byla členkou pracovní skupiny Rady OSN pro lidská práva,

Shamsi a Patel přesto nejsou to nejhorší ze seznamu partnerů pracovní skupiny Counter Extremism Working Group (CEWG) v Bidenově administrativě, který zveřejnil korespondent OANN Jack Posobiec.

Zatímco Bidenův ministr obrany Lloyd Austin oznámil, že skupina CEWG bude čelit údajnému „extremismu“ v armádě, seznam partnerů CEWG obsahuje mnoho muslimských právníků a aktivistů. Kromě Shamsi je tu další pákistánský aktivista Khurrum Wahid z muslimské neziskové organizace Emgage.

Tato organizace platila obhajobu řady islámských teroristů, například členům Al-Káidy, který plánovali zabití prezidenta George W. Bushe a teroristovi Sami al-Arian který byl napojen na islámský džihád. Wahid byl dokonce i v hledáčku FBI a to nejen pro své radikální názory ohledně schvalování zabíjení nevěřících, ale i celá Emgage která, jak poznamenal dokumentarista boje proti terorismu Joe Kaufman pořádá akce v teroristických mešitách a to i v té, kterou založil Sami al-Arian.

V představenstvu Emgage je Dhabah ‚Debbie‘ Almontaser, která byla ze propuštěna z bývalého zaměstnání díky tomu, že veřejně nosila tričko s nápisem Intifada NYC . To je jen několik vybraných jmen. Je tam samozřejmě řada dalších islamistů, kteří veřejně obhajují každou vraždu ve jménu své ideologie.

Jsou takoví lidé skutečně ti správní bojovníci proti extrémismu?

Americký vojenský personál je vydán na milost a nemilost obhájcům svých nejhorších nepřátel.

Na akcích pro CAIR, ICNA a další organizace spojené s terorismem se objevilo několik „partnerů“ pracovní skupiny Counter Extremism Biden. Řada z nich veřejně propaguje a obhajuje islámský terorismus, šaríi a násilí vůči nemuslimům. Jsou to extrémisté, kterých by se Američané měli obávat. A nejen oni.

Pro síly stojící za současným americkým prezidentem které hájí teroristy Al-Káidy a Hamásu, je ovšem toto dostatečná kvalifikace potřebná k pronásledování amerických vojáků. To nám říká vše, co potřebujeme vědět o Bidenových cílech.

Americký ministr obrany Austin falešně tvrdil, že nejde o politiku nebo politické názory, ovšem seznam islamistických partnerů ministerstva jasně ukazuje, že jde výhradně o politiku.

Seznam se mimochodem skládá téměř výhradně z organizací a jednotlivců, kteří podporovali Bidena.

A tak to nápadně vypadá jako politické očištění armády radikální správou, která zahájila svůj čas ve funkci zneužíváním armády k politickým účelům, a dala jasně najevo, že má v úmyslu eliminovat jakoukoli opozici armády vůči jejím politickým pohledy.

Evidentně se Bidenovi příznivci snaží vzbudit dojem, že největší hrozbu pro americkou národní bezpečnost pocházejí spíše od Bidenových politických oponentů než od jeho islamistů, kteří jej ostatně velmi podporovali.

Již Obamova administrativa nechvalně demontovala americké protiteroristické programy a nahradila je Counter Violent Extremism (CVE). Biden demontuje CVE a posílá islámské aktivisty a jejich právníky na armádu, aby provedli bezohlednou ideologickou čistku..

„Vyhlídka, že se džihád dostane do srdce armády proti vojákům, kteří statečně sloužili naší zemi, ale nemají žádnou obranu proti tomu, aby byli zrazeni jejich vlastní vládou, jsou pro nás naprosto skličující a obyčejný Američan naprosto nechápe, jak to, že včerejší nepřítel najednou rozhoduje o osudu jeho země.

původní článek:https://1url.cz/@cti-zde

Foto: internet

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *