Kam se poděl Erich?

Kam se poděl Erich? 5/5 (5)

Celá ČR Události

Kdysi jsme psali o projektu Perform-ers, který nedopadl. Vedl ho „velice úspěšný“ podnikatel a bývalý fotbalista z Rakouska Erich Krammer. Objevil se sebevědomě i v televizi, kde své obchodníky a investory přesvědčoval jak zbohatnout. Perform-ers se rozpadlo a peníze zmizely. Investoři o peníze přišli, když se Perform-ers sesypal jako domeček z karet. Více se dozvíte pod tímto článkem o co se vlastně jednalo.

A hle po dlouhé době se o Erichovi nic nevědělo až doposud. Objevil se ve společnosti Coingarage Finance, s.r.o. jako společník s vkladem v obrovské výši 20.000 Kč. Společnost byla založena 29. 9. 2022 a opět láká na velmi „zajímavé“ investice s pofiderně vysokým ziskem a to od 50 tis. korun českých. Podezřele se tato investice chová a podobá projektu Perform-ers. Žádná historie. Podíly na zisku? Vklad od 50 tis. korun (2.200USD), smlouva o investici tichého společníka atd. Že by další Ponziho schéma, tak jak to bylo s Perform-ers? Pro ty co neví, co znamená Ponzi schéma je vlastně jen přerozdělování finančních prostředků od investorů směrem dolů a to bez řádných zisků a investic. A to vše do té doby, než ti nahoře se nekapsují a celý systém zkolabuje.

No a kam se poděl tedy Erich? Ještě minulý měsíc byl veden v této společnosti jako velmi úspěšný podnikatel, stojící za velmi úspěšnými projekty. Ale které to jsou? Znáte je? Po dalším rozšifrování těchto informací zjistíme, že pan Krammer je jen za společnostmi, které neměly dlouhé trvání a buď jsou v likvidaci nebo již zanikly, stejně tak jak tomu bylo s projektem Perform-ers. No a teď se dostáváme k jádru věci. Pan Krammer opět zmizel a byl vymazán ze společnosti ke dni 30. 8. 2023 a není. Že by někdo pátral a vypátral informace, které nevrhaly dobré světlo na nově vznikající společnost zaměřené na investice? A nebo ho jen uklidili, aby neodrazovali potenciální klienty – investory a je jen v pozadí?

Každopádně nemůžeme tvrdit s jistotou, že se jedná o nekalé praktiky, ale upozorňujeme na zvýšenou opatrnost s touto společností v rozhodování zda svěřit své finanční prostředky či nikoliv. Momentálně dle jejich webových stránkách tato společnost obhospodařuje 6,4 milionů USD, ale s vkladem pouze ve výši 20 tisíc Kč společností s ručením omezeným? To je jistě více než zvláštní. Proto doporučujeme před rozhodnutím vstoupit do investic u této společnosti, nejprve vše projednat s advokátem, který se vyzná v oblasti s investičními smlouvami a prodiskutovat všechny rizika spojené s Coingarage Finance, s.r.o.

Vše si pořádně prostudujte, než začnete a dejte jedna a jedna jsou?

Pravda o projektu Perform-ers

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *