Pozvánka na koncert a posvícení

Pozvánka na koncert a posvícení 4.5/5 (10)

Hlavní město Praha Kultura Rozhovory

Vzhledem k tomu, že Pallas Press je součástí knižního nakladatelství Pallas Victoria věnujícího se i mladým začínajícím autorům a umělcům, představujeme tedy mladou a půvabnou zpěvačku Alici Bonde. Tato dvacetiletá dívka začala nejprve skládat písně v angličtině a to v Brooklynu, kam se dostala díky music campu.

„V roce 2013 jsem jela o prázdninách do hudební školy v Brooklynu, kde jsem přes léto studovala zpěv a skladbu. A to byl pro mě osudový moment, jelikož jsem do té doby nevěděla, že bych byla sama schopná něco složit. Složila jsem tam několik anglických písní a jednu potom tady v ČR vydala i s klipem – Fairytale,“ komentuje Alice svou tvorbu.

Alice se věnuje v současné době stylu pop-folk, ale jak sama dodává, tak je to jen podle ní. Takže její tvorbu si mohou poslechnout všichni.

„Všechno píšu z vlastní zkušenosti z mého života a tvořím pro lidi,“ říká Alice Bonde

A protože tvoří a zpívá pro lidi, zveme všechny na Svatomartinký jarmark do malebné obce Třebotov, ležící severně od obce Černošice u Prahy. Akce se koná u rybníka před budovou obecního úřadu.

Návštěvníky čeká bohatý kulturní program včetně koncertu této zpěvačky, která bude doprovázena kytaristou Janem Juanito Burianem.

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *