Záhady 2. světové války – 6. Díl Hitlerův syn 4.72/5 (18)

Záhady Ze světa

Do nedávna se věřilo, že Hitler po sobě nezanechal žádného potomka. Nejnovější průzkumy však ukazují, že měl syna. Během první světové války v roce 1917, kdy Hitler bojoval v zákopech u městečka Fournes – in –Weppe ve Francii, zde potkal šestnáctiletou mladou dívku Charlotte Lobjoie. Jejich milostný románek vyústil v narození syna Jeana – Marie Loreta, který se narodil v březnu 1918.

Hitler se však s ním nikdy nesetkal. Podle nových důkazů Hitler až do své smrti Charlotte finančně podporoval. Hitlerův syn se za svůj život několikrát oženil a měl dokonce i několik dětí. Po dalším pátrání bylo zjištěno, že jeho syn měl 9 dětí.

Ze svědectví Charlotte: „Hitler miloval procházky po okolí, doprovázela jsem ho. Vždy nosil svůj blok, kde si pořád něco kreslil. Byla jsem vybrána svými kamarádkami, abych zjistila co. Nikdy jsem si nepomyslela, že zažijeme spolu milostný románek. Tento románek byl však velmi krátký, protože naše společné procházky vždy Hitler pokazil a pokaždé dopadly špatně. Vždy začal pronášet v němčině jakési své proslovy k imaginárnímu publiku. Já jsem jim nerozuměla, ale Hitler vždy zuřil, když jsem jeho německé proslovy nepochopila. Proto to skončilo.“

Charlotte dlouhou dobu Hitlerova syna tajila, v té době byli těžké časy pro lidi, kteří nosili krev Němců, a proto měla strach. Přiznala to až začátkem padesátých let svému synovi. Paradoxem je, že Hitlerův syn za druhé světové války bojoval proti Němcům. Ten v 70. letech zveřejnil důkazy o tom, že právě on Jean – Marie Loret je syn Hitlera a bojoval o to, aby dokázal, že Hitler je jeho biologický otec, aby jeho děti měli nárok na autorské poplatky z knihy Mein Kampf. Loret umřel roku 1985 v 67 letech.

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *