Recenze na hru FORZA HORIZON 2 Xbox 360

Recenze na hru FORZA HORIZON 2 Xbox 360 4.6/5 (5)

Recenze Události

Jsem tu zpět s další pocitovou recenzí hry a to tentokrát starší hry na Xbox 360. Máte-li tuhle konzoly, tak zbystřete a čtěte.

Vzal jsem si do ruky hru známou pod značkou Forza Horizon, ale nikoliv 3, nikoliv 4 a ani Forzu Motorsport 7, ale hru Forza Horizon 2 z roku 2014. Ano hru starou  4 roky, která však není  k ostudě. Velmi nás překvapila grafika aut, která jsou velmi podrobně vymodelována včetně jejich poškození. Pokud jste někdy hráli Forzu Horizon 3, tak bych řekl, že poškození je drastičtější a zajímavější. Akorát propracovanost okolí  proti trojce pokulhává. Proč pocitová recenze? Je to zážitku z hraní několik prvních hodin, nikoliv až do konce hry tzv. k závěrečným titulkům. Tak pojďme na to.

Hra dle očekávání je graficky hezky propracována s rozsáhlým světem a velkým množstvím aut k nákupu. Okolí sice působí jako stavba ze známých editorů a to kvůli opakujícím se stejným okolním objektům, ale když tohle pomineme, stále je to hra k  blížícím se podzimních dlouhých večerům. Řízení je méně realistické, ale řídí se dobře a za chvíli si zvyknete i na dosti nepřehledných okruzích závodů. Co musíme, ale opravdu musíme pochválit modely aut. Skvělé!!! Hra je v dnešní době docela raritou a špatně se shání, ale stojí za to ji mít ve sbírce Forzy na své poličce. Proto ji doporučujeme, i když je to poněkud staršího data narození.

Zkrátka Horizon.

Celkové hodnocení hry je 7 z 10.

Hru je možné zakoupit zde: https://www.pallasvictoria.com/produkt/repasovane-forza-horizon-2-xbox-360/

(redakce)

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *