Je to 15 let, kdy se svět začal měnit… 3/5 (2)

Události Ze světa

Ano, je to už 15 let, kdy svět zažil útok na věže světového centra v New Yorku, přímo na budovu Pentagonu a pokus o útok na Washington.  Vypadalo to jako špatný film, když televize začala vysílat záběry z New Yorku. Tyto útočné mise zorganizovala teroristická organizace Al-Káida. Dnes je to přesně patnáct let, kdy zaplatilo životem bezmála tři tisíce nevinných civilistů a kdy se ve světě odstartoval boj proti teroru. Místy to ale vypadá, že bezúspěšně.

Extrémistické organizace zažívají vzestup ve spoustě zemí. I Evropa zažívá útoky těchto radikálů, kteří chtějí nalomit mír a klid nejen v zemích EU. Zabíjejí nevinné lidi, aby vytvořili strach a paniku v těchto zemích. Svět se zkrátka změnil. Zvyšuje se počet lidí, kteří jsou zradikalizovaní různými organizacemi a trápí tento svět svými útoky, únosy a zastrašováním. Ano, je to tak, svět je jiný.

V této době jsou hlavním tématem uprchlíci. Co jsou zač? Jsou to opravdu lidé, kteří se bojí jen o svůj život a chtějí jít za lepší budoucností nebo jsou to jen vykořisťovatelé našich zemí, kteří mají rozvrátit naší ideologii?

Existuje mnoho konspiračních teorií, nicméně my obyčejní lidi jen přihlížíme a pravdu neznáme. Začneme konspirační teorií o útoku 11. září 2001 na věže světového centra (WTC). Je opravdu možné, že Al-Káida byla schopna v dnešní době unést letadlo tak, aby Američané nezaregistrovali nesrovnalosti v letovém provozu, i když je dnes obloha pokryta různými družicemi  a GPS, které nás dokážou zaměřit na metr přesně? Je možné, aby Usáma bin Ládin jenom s dvěma tisíci stoupenců a s 19 sebevražednými únosci dokázali zaútočit a tolik ovlivnit svět útokem na USA? Je zajímavé, že Pentagon nedokázali v čas poškodit, i když útoky byly systematicky rozloženy v jeden den a v jeden čas. Tak proč Čech který v té době pracoval ve WTC jako zaměstnanec, byl den před tímto útokem informován, že nemá chodit do práce, že nepůjde elektrický proud? Proč v tu dobu byla asi jedna třetina lidí uvězněna ve věžích světového centra, než byl obvyklý počet pracujících? Že by oběti americké vlády, aby měly záminky k radikálním změnám tohoto světa, vyvolat stav krizí a válek za účelem zisku ropy a moci?

Co konspirační teorie o tom, že USA organizuje a podporuje migrační vlnu do EU, aby oslabila chod těchto zemí? Nebo je to taktický útok tzv. Islámského státu? Nikdo pravdu nezná a neví. Nicméně to, co se děje posledních patnáct let, chce změnu, jinak se tento svět tak, jak ho známe a budujeme ho už po několik generací, nadobro změní a my s tím již nic nenaděláme.

Závěr tohoto patnáctiletého výročí je, že celá politika a situace na této planetě je jedna velká lež a hra, kterou nikdo vyhrát nemůže. Můžeme se jen změnit v lidském myšlení a chápání, abychom nezničili klenoty našich zemí. Vzkaz pro naše zákonodárce, POUSLOUCHEJTE UŽ KONEČNĚ NÁS OBČANY A NÉ TY VAŠE PŘEPLNĚNÉ PENĚŽENKY S ÚPLATKY, ŽIVÍME MY VÁS NIKOLIV VY NÁS!!!! Pište do komentářů, co si o tom myslíte.

Ohodnoťte, prosím, tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *